Evelina Ravaitytė
2014-11-16 10:44:23
Puiki knyga. Labai patiko. Lengvai skaitosi, įdomus ir sukrečiantis siužetas, perskaičiau vienu prisėdimu. Siūlyčiau pirma perskaityti šios autorės "Dvigubą žaidimą". Kadangi kai kurie veikėjai persikelia ir į "Šviesą lange". Tikrai rekomenduoju perskaityti :). Laukiu sekančių šios autorės darbų.
asta
2014-11-04 17:12:26
Kiekviena nauja autorės knyga vis labiau traukia savo nepakartojamu, realybę atspindinčiu siužetu. Norėtusi, kad ir gyvenime visada pamatytume šviesą lange ir ten kažkas lauktų... Labai jau prikausto ne tik įtemptas siužetas, bet ir švelni atomazga. Dėkoju autorei ir su nekantrumu laukiu naujų žavių kūrinių.
Amanda
2014-10-28 12:40:46
Ši rašytoja tapo mano mėgstamiausia iš lietuvių autorių. Jos knygos kupinos konkretumo, realumo. Veikėjų vardai žemiški, o ne tokie kaip kai kuriose knygose tokie mandri, kad net mintyse jį tariant susimazgo liežuvis. Šis romanas "stiprus". Nesenai perskaičiau "Purpuriniai Veneros labirintus", bet... Man nepatiko. Sakiniai tušti, siužetas...šiek tiek lėkštas. Šiaip ne taip perskaičiau per kelis kartus. Andrėjos knygos nepaleidau iš rankų, kol nepabaigiau. Tokie turėtų būti romanai. Šaunuolė autorė. Knyga superinė.
Daiva Mendelienė
2014-10-20 12:47:19
Pažįstu autorę asmeniškai ir puikiai žinau, ką reiškia parašyti knygą net ir tokios nedidelės apimties kaip ši. Todėl labai džiaugiuosi tokiu gausiu teigiamų įvertinimų skaičiumi. Pati taip pat prie jų prisidedu visa širdimi. Nors, tiesą pasakius, man buvo šiek tiek per daug kraujo, žiaurumo ir smurto. Gyvenimas ir taip gana pilkas bei niūrus. Todėl pasiėmus knygą norisi tik teigiamų ir saulėtų emocijų. Na, kiekvieno valia rinktis. Na, o kad būtų visiems iš ko pasirinkti linkiu autorei ir toliau sėkmingai skinti kūrybos vaisius. Sėkmės, Aušryte :).
Daiva
2014-09-23 18:44:28
Meistriškai išrutuliotas detektyvas. Draugės buvo teisios sakydamos, kad nepasigailėsiu pasiėmusi šią knygą. Man labai patiko.