Rimgailė
|
2023-04-20 14:51:28
Labai jautriai ir vaizdingai aprašomi Edvardo jausmai Adelei. Edvardas bėga nuo savo meilės, stengiasi žūt būtinuose mūšiuose užsimiršti, tačiau – meilė visagalė. Žavėjausi Adele, kuri narsiai kovojo dėl savo meilės, siuntė Edvardui žinutes, kad myli ir laukia jo. Kaip gerai, kad jie pagaliau susitiko! Labai laukiu knygos tęsinio.

Ineta
|
2023-04-10 20:48:14
Įtraukianti knyga. Sklidina romantikos ir paslapčių. Nuotykis veja nuotykį. Lengva skaityti. Nevargina ilgi aprašymai. Labai gražūs vyrų portretai. Labai laukiu tęsinio.

Danutė
|
2023-03-27 09:30:34
Senokai beskaičiau knygą savo malonumui. Lyg gardų pyragą suvalgiau per tris vakarus. ?
Joanos Maks romanas „Karaliai myli kitaip“ (leidykla „Svajonių knygos“, 2023) nuo pirmų puslapių įtraukė į herojų nuotykius dėl karūnos, taikos, laisvės ir...meilės. ??
Krūptelėjau iš netikėtumo,135 puslapyje perskaičius žodžius: „močiutės Terezos ALIZAVOS karalystėje“. Taip! Šios knygos herojus – Rikardas – Alizavos princas ir Trilypio Aljanso kunigaikštis. Dailus, juodbruva barzdele pasipuošęs ir kanklėmis grojantis jaunuolis. Perskaitęs tėvo bibliotekos knygas ir įgijęs aštrų bei įžvalgų protą, trokšta, kad žiaurusis tėvas įtrauktų jį į karūnos paveldėtojų sąrašą. Suktomis intrigomis Rikardas stengiasi supiršti mirtino tėvo priešo Lyros karaliaus dukrą Lyją su princu Edvardu (geriausiu vaikystės draugu). Tačiau nė nepajunta, kaip pats įsimyli karalaitę...
Karaliai myli kitaip. Jie myli KARALIŠKAI! Myli romantiškai ir kaunasi žūtbūtinai. ???
„Tos akys....Kaip jas apibudinti? Mergina neranda žodžių, bet supranta tik tiek, kad jos traukia kaip troškulio kamuojamą žmogų šulinys, kuriame nėra virvės ir kibiro. Atsigersi tik į jį įkritęs. O kaip išlipsi?“(340 p.)
Meilė šioje knygoje - graži, poetiška, lyg žaltvykslė viliojanti. ??
Rekomenduoju šį paslapčių, intrigų ir magijos sklidiną romantiškos meilės romaną visoms ir visiems: dar nepažinusiems, dar tebelaukiantiems DIDŽIOSIOS MEILĖS. ??
Tai tik pirmoji knyga apie Alizavos karalystės princą. Jų bus dar dvi! NEKANTRIAI lauksime! ??
AČIŪ RAŠYTOJAI! ❤️❤️
Alizavos bibliotekininkė
V.V.
|
2023-02-22 15:42:28
Ištrauka LABAI suintrigavo. Knyga nerealiai gerai skaitėsi. AUtorė ir pristatoma ant viršelio, kad nemėgsta ilgų aprašymų.Super. Tad tempas geras, kaip kokiam filme. Taupo laiką, intriga palaiko dėmesį. Neprikibsi. Daug netikėtumų, kad laikykis. Galėtų būti geras filmas. Aš eičiau.
Aij, paskaičiau komentarą, kad čia gal ne meilės romanas. Na, nežinau... Meilės man užteko. Bet čia tikrai ne susiseilėjusi sentimentali su padūsavimais vienas kito pačiupinėjimo istorija, o tikrai apie meilę. Tokią romantišką, kaip ir priklauso. Vienu žodžiu respect.
ir man LABAI patiko tas kunigaikštis romane.
Paulina
|
2023-02-21 17:22:24
Manau atradau nauja mėgstama lietuviu autore. Tikras džiaugsmas skaityti ir patirti romantiška senove...
Rasa
|
2023-02-20 20:05:50
Nėra čia meilės romanas. Kad atitiktų net ir romantasy, jame absoliučiai trūksta romatikos, atviresnių scenų ir pačių jausmų tarp veikėjų plėtojimo. O bet tačiau, kaip neblogą fantistinį nuotykių romaną visai rekomenduočiau. Žvelgiant iš tokios pozicijos jam netrūksta kovų, intrigos, vyriško galios demonstravimo ir pan. Bet iki to tikro meilės romano tirkrai trūksta. O gaila, nes stilius labai neblogas irtikiu,kad autorė ateity dar tikrai gali nustebinti